NiceTrac polkupyörän nastarengas 26″

Kun halvalla saa niin on pakko ostaa.

Nicetrac snow 300 nastaiset fillarin nastarenkaat 60-599 kokoisena oli Prismassa tarjouksessa 9,95e. Normaalisti fillarin nastarenkaat maksaa alkaen 20e ja siitä ylöspäin. Ja kun vielä ”ääs-kortilla” sai 15% pois niin renkaan hinnaksi tuli 8,46e. Siispä kumit kaupasta mukaan vaikka oman fillarin rengaskoko on 54-599 eli eivät välttämättä edes sopisi, mutta aina ei voi voittaa.

NiceTrac tuotemerkki on kokenut joitain muutoksia muutaman vuoden sisällä eli tätä rengasta valmisti kaiketi aikoinaan sama taho, joka nyttemmin tuottaa Nicespiker merkkistä rengasta ja Nicespiker rengasvalmistajalla on kaiketi jotain kädenvääntöä meneillään NiceTrac merkin kanssa ja tällä saattaa olla jotain tekemistä myös tämän hetkisen ale-kampanjan kanssa.

Punnitsin renkaat ja toinen painoi 1376grammaa ja toinen 1280grammaa eli ihan tasalaatuisesta kumista ei taida olla kysymys.

nicetrac

Sopiiko 60-599 rengas 54-599 renkaalle tarkoitetulle vanteelle?

Vaihdoin etukumin ja uusi kumi sopi vanteelle vaikka vähän pullisteleekin. Etulokkari ei sovi enää paikalleen, mutta muuten rengas saattaa sopia paikalleen. Täytyy huomenna viimeistellä asennus. Saas nähä pysyykö rengas vanteella, sanoisin, että rauhallisessa ajossa pysyy, mutta vauhdikkaampaan menoon en ehkä tätä laittaisi.

———

Nyt on molemmat renkaat vaihdettu ja paikoillaan pyörässä. Lokkarit piti ottaa pois eli niiden kiinnitykset pitää laittaa uusiksi. Renkaat mahtuu pyörimään eli sen suhteen ei ole ongelmaa, mutta pysyykö 60-599 rengas vanteella jossa on ollut 54-599 rengas niin se jää nähtäväksi, en ole koeajoa suorittanut.

nicetrac1 nicetrac2 nicetrac3

Jossain nettikeskustelussa varoiteltiin pyöreästä alumiininastasta, mutta meidän Prismassa kaikki nastat oli samanlaisen pyöreitä. Yhdessä kumissa oli nastan ympärillä ruostetta, joten otin sen. Ei kai alumiini ruostu;)

nicetrac4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s