Jippii, minulle on postia

Nykyään ei tuo posteljooni kovin usein tänne päin maailmaa viitsi vaivautua, joten se on aina kuin lottovoitto jos postilaatikossa on postia.

Ja jihuu, tänään siellä oli saapumisilmoitus:

15.12. klo 12:00–> Saapumisilmoitus – voitte noutaa lähetyksen postista. Ottakaa tämä ilmoitus ja henkilötodistus mukaan. Ja koska kello oli jo 14:00 niin menin into pinkeenä paikalliseen Siwaan missä posti nykyjään sijaitsee.

posti1

posti2

No eihän siellä mitään ollu. Innoissaan sitä vaan aina unohtaa elämän tosiasiat, mutta näin jälkikäteen tietysti voisi todeta, että oliko yllätys ettei siellä mitään lähetystä ollu, no ei ollu. Olishan se pitäny arvata.

Myyjä siellä kaupassa totesi ettei tää oo tullu vielä niille, olisko vielä kuljetuksessa ja saattaa tulla joskus myöhemmin.

Toisaalta eihän tuossa ilmoituksessa kyllä kerrota, että mistä postista se on noudettavissa. Täytyy ottaa selville missä muissa kaupoissa asiamiesposteja on kun varsinaista postia ei täällä kyllä ole lähimainkaan.

Eikä tuossa ilmoituksessa kyllä tarkaanottaen kerrottu milloin se olisi noudettavissa vaan, että klo 12 jälkeen esim. vaikka Vappuaattona 2017.

Täytyy käydä uudelleen  joulukiireiden jälkeen josko se olis jo silloin tullu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s