Oho eiku niinku Anttila hups oho

Anttila / Kodin1 perseily se vaan jatkuu ja jatkuu.

ale40

Alennusta yhdestä tuotteesta 40% ja pienellä ne jo tutut horinat ettei koske sitä eikä tätä.

 

Koska tietokoneohjelma ei ole elektroniikkaa eikä kodinkone eikä se tietääkseni ole myöskään pelikonsoli, konsolitarvike tai leffalippu niin sen täytyy olla peliaikakortti, koska alennusta siitä ei herunut.

 

Kengistä jo alennusta olisi tullut kuin myös fillarin nopeusmittarista, joka kylläkin sisältää elektroniikkaa eli olisiko tässä tapahtunut Anttilalla jokin virhe kun se alekoodi mittariin heltisi.

ale40_5

ale40_4

ale40_3

ale40_2

ale40_9

Kun kyse on Anttilasta tai Kodin1:stä niin kaikki ei käy kuten Trommsöössä vaan erilaista virheilmoitusta pukkaa ihan urakalla.

Pari testikauppaa sain jopa maksettua ja rahatkin häipyivät tililtä ja yksi tilausvahvistuskin tuli meiliin.

Saas nähä mitä selityksiä Anttilat taas keksii ja kuinka kauan veloitettujen rahojen takaisin saanti kestää, sillä en todellakaan usko, että tavaroita koskaan toimitetaan.

päivitys 13.7.klo15:00: Ihmeiden aika ei taida sittenkään olla ohi, yksi maksetuista tuotteista saattaa olla tulossa tai ainakin ilmoittivat, että laite on jo pakattu ja lähetetty kohti kauppaa.

Toinen tilaus on edelleen pimeänä ja ainoastaan tililtä on hävinnyt ostoksen summa. Verkkokaupan sekä  Anttilan että Kodin1:n omaosion tilaushistoria näyttää ettei mitään olisi tilattu.

Kolmas tilaushan peruttiin heti maksun jälkeen eikä sitä ostosta veloitettu tililtä eli siitä ei varmaankaan kuulla enää mitään.

 

päivitys 19.7.klo19:00 -no ni se on sitten Anttilan konkurssi. Toinen tilauksista kuitenkin saapui ja on osoittatunut lyhyellä testaamisella ihan hyväksi, joten sen suhteen ei ole moitetta, mutta toisen tilauksen maksu on vielä konkurssipesässä kiinni eli eiköhän 15 euroa lasketa menetetyksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s