Black Friday – kaikkien alennuspäivien äiti 2015

Kommentteja ja kokemuksia 2016 Mustasta perjantaista kokoan alla olevan linkin taakse

Musta Perjantai 2016 – 25.11.

 

=====================================================

=====================================================

2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015

päivitetty 30.11. -Mustan Perjantain jälkeen sunnuntaina hintoja halpuutettiin vielä lisää. Toki tässä yhteydessä on syytä muistaa, että Canonin järkkäreiden hintoihin sisältyi Mustana Perjantaina vielä 50mm/1.8 STM objektiivi, jonka hinta tätä kirjoitettaessa oli Rajalan sivuiila 149e.

dopovenerdinero

 

 


 

päivitetty 29.11. -Tässä pari poimintaa RAJALAn tarjouksista, hinnat on katsottu sivuilta ennen Mustaa Perjantaita ja sitten tarjouksien ollessa voimassa. Rajala tarjosi Nikonin/Canonin järkkärin ostajille 35/50mm lasin kaupan päälle.

musta_perjantai

 


 

Black Friday eli musta perjantai – kaikkien alennuspäivien äiti, alennusmyyntien kruunaamaton kuningas, aletapahtumien epävirallinen maailmanennätys, vähällä rahalla ostamisen suurrynnäkkö on täällä taas.

Ja sitten kun se on ohi niin heti seuraavana maanantaina on cyber-maanantai ja tiistaina onkin jo joulukuu ja joulumyynti ja siitä alkaakin heti kohta jo alennysmyynit, ne tavalliset ja ……

HobbyKing tuolla kiinassa on jo aloittanut alennusmyyntinsä, joka tunti uusi tarjous ja on siellä joukossa ollut ihan hyvänkin oloisia tarjouksia kuten Guanum Nova multikopteri noin 130e( ei lähetintä tai vastaanotinta) tai sama valmiina lentoon pakettina noin 160e ja nämä lähetetään postikuluitta euroopan varastolta eli ei myöskään alveja lisäillä. HOBBY KING

CDON on mukana hintahullutuksessa. (CDONin tarjoukset jatkuu, mutta ainakin muistikortteja on saanut edulliseen hintaan ja yli 10e:n osokset tulee postikuluitta.)

XXL urheiluvälinekauppa. (ei mitään minua kiinnostavaa.)

DIGITARVIKE (ei paljon mitään eikä varsinkaan mitään minua kiinnostavaa.)

GIGANTTI (Siinä vaiheessa kun pääsin sivustolle niin ei enää mitään kiinnostavaa löytynyt ellei sitten jotain rupusempaa SSD levyä lasketa ja ehkä pari pelikonsolia ja Sonyn styrkkari, mutta esim TOMTOM Rider 400 on maksaa saman mitä se on Gigantin tajouksissa ollut ennenkin eli 50e kalliimpi kuin Hobbarin tarjous)

CYBERPHOTO kaiketi myös vaikken svedua puhukkaan. (ei mitään minua kiinnostavaa, esim Hero 4 Black oli tarjouksessa kalliimpi mitä suomesta saa ilman mitään alennuksia.)

RAJALA KAMERARAJALA FACE. (Sivut ihan jumissa ja tarjoukset lähinnä niitä mitä jäi Digiviikoista yli. Panan peilittömät saman hintaiset kuin ennen Mustaa Perjantaita poikkeuksena ehkäpä yksi Lumixin combo, joka tosin poistui heti kättelyssä, saatto olla jopa hinnoitteluvirhe. Myös Panan luotikamerat oli 99e eli suhteellisen halpoja, mutta nämä Panan actionkamerat on ennenkin ollu usein halvennuksessa, ostin itselleni yhden ja nähtäväksi jää toimitetaanko sitä ikinä. Samoin hyvänä tarjouksena voi pitää Canon 1200D järkkäriä 18-55 IS kittilinssillä ja bonusobiskalla 50mm/1,8 STM sekä vielä kampanjaan kuuluvalla CanonBoxilla(arvo320e) hintaan 299e)

VEIKON KONE (ei mitään minua kiinnostavaa.)

TOOLOUTLET työkaluja, akkuporakoneita jne jne (ei mitään minua kiinnostavaa.)

KUVA-JÄRVINEN musta perjantai niin verkkokaupassa kuin kivijalkaliikkeessä SALOssa. (ei mitään minua kiinnostavaa.)

HOBBYHALL ei pelkästään musta perjantai vaan kokonainen musta viikonloppu, black weekend. (ei mitään minua kiinnostavaa.)

PUUILO myös täällä musta viikonloppu. (kaikki toimitukset 0e koko viikonlopun, todella musta perjantai – tän täytyy olla joku vitsi)

GEARBEST kiinalainen krääsäkauppa, itse en pidä tämän putiikin kauppatavoista ollenkaan. Tuotteen hintaa alennetaan nostamalla postituskuluja ja niitä oikeasti edullisia tuotteita on vain 1 tai muutama kappale. (ei mitään Mustaa Perjantaita, tyypillisiä näennäisalennuksia.)

BANGGOOD kiinalainen krääsäkauppa, tälläkin puodilla hivenen kyseenalaisia myyntimetodeja, mutta ken haluaa niin sitten haluaa. (ei mitään Mustaa Perjantaita, tyypillisiä näennäisalennuksia.)

TINYDEAL kiinalainen krääsäkauppa. (ei mitään Mustaa Perjantaita, tyypillisiä näennäisalennuksia.)

BUYINCOINS kiinalainen krääsäkauppa. (ei mitään Mustaa Perjantaita, tyypillisiä näennäisalennuksia.)

JIMM’S atk-kamaa (ei mitään minua kiinnostavaa.)

ANTTILA ja KODIN1:n (plussakortilla huonekaluista 30, legoista 30 ja HP-läppäreistä 20pinnaa pois, voi tätä alennushuuman juhlaa.)

EXPERT Kodinkoneita, viihdeelektroniikkaa jne jne.. ja printtimedian mukaan Expertillä olisi Orange Friday, tarjouksia sekä netissä, että kivijalkaliikkeissä. (ei mitään minua kiinnostavaa, paitsi ehkä pari objektiiviä ja pari läppäriä, joiden saldo tosin näytti nollaa kun minä sivustolla kävin)

 

 

Mutta mutta, musta perjantai on joidenkin mielestä ÄLÄ OSTA MITÄÄN PÄIVÄ eli nyt on pieni kuluttaja valintojen äärellä – ostaakko vai eikö ostaa ka siinäpä pulma.

Verkkokauppa.comin printissä eikä netissä ole mitään mustaan perjantaihin liittyvää, liekö verkkokauppa.com sitten siinä älä osta mitään rintamassa.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s