Miten tää nyt taas voi olla näin vaikeeta.

Tänään sain väärän kopterin palautusasiat kuntoon ja aloin tekee uutta tilausta toisesta firmasta, mutta näinhän siinäkin nyt sitten kävi.

hioltokatko

Liikkeellä ei kaiketi ole varsinaista kivijalkakauppaa, mutta tilaukset voi maksaa ja noutaa tosta muutaman kilsan päästä Hertsikan ”varastolta” eli tilaus pitäis kuitenkin tehdä netissä.

Mutta mikäs kiire tässä o.

…. vähän myöhemmin illalla. Putiikin nettisivut avautuivat jo illalla ja laitoin tilauksen sisään. Homma etenee….

…seuraavana päivänä eli perjantaina. Eipä ole tilauksesta kuulunut mitään eli eipä päässyt viikonloppuna lennättelemään kopukkaa. Kauppiaat valittelee että ostokset valuu ulkomaille, mutta eipä kaikkia kauppiaita asiakkaan rahat niin hirveesti tunnu kiinnostavan. Saa nähdä joutuuko nämäkin eurot lähettämään ulkomaille.

……. seuraavan viikon keskiviikona peruutin tilauksen, firmasta ei ollu kuulunu muuta kuin tilauksen automaattivahvistus ja putiikin sivut on ollu perjantaista lähtien huollossa eli ei muuta kuin peruutin tilauksen ja laitoin uuden tilauksen kiinaan. ……..Päivällä tuli kuittaus tilauksen peruutuksesta eli firma on kyllä pystyssä ja toiminnassa, mutta ihmettelen miksi kauppaa ei käydä, koska sivuston mukaan kopteri olisi löytynyt varastotavarana. Vai onko tilauksia niin paljon ettei kolmessa päivässä plus viikonloppu saada kaikkia tilauksia käsiteltyä.

Jos olisin jo alunperin tehnyt tilauksen ulkomaisilta putiikeilta niin todennäköisesti kopteri olisi jo hyppysissä ja vielä sen mallinen kun alunperin halusin ja vieläpä edulliseen hintaan. Mutta kuten jo sanottu eipä tässä ihmeempi kiire sisänsä ole. Ihmettelen vaan kun ei haluta kauppaa käydä. Prätkäkauppias Seinäjoelta sentään suostui myymään mulle prätkän, mutta sehän maksoikin tonneja eikä satasia niin kuin nää kopukat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s