Muutama ajolenkki Versyksellä

16.7.2015:

Käyttökokemuksia muutamien kilometrien ajeluista.

valmis

Kesä on näköjään peruttu vuodelta 2015, keli on ollut sateista ja viileää niin ei ole viitsinyt ihmeemmin ajella ja näin ollen käyttökokemusta ei ole ihmeemmin kertynyt, mutta jotain kuitenkin.

Tallista löytyy pari ilmajäähyllistä MP:tä, joten laitoin myös tähän samaa öljyä eli 20w50 mineraalia. Ilmat on ollu sen verran kylmiä, että taidan vaihtaa kokeilumielessä 10w40 synteettiset Versykseen, maailmahan siiä ei tietenkään pelastu jos vaihtaa öljyjä sadan kilometrin välein, mutta…

Bensankulutus oli 4,5l/100km sekalaisessa ajossa johon sisältyi moottoritiellä ajoa. Olettaisin, että tasaisella 80km/t kulutus on lähellä 4l/100km.

Jousitus on ehkä vähän liian kovalla röykkyisille teille, mutta kun toisena ajopelinä on Ducati M600 jossa on vieläkin kovempi jousitus niin eipä tuo ole haitannut, mutta täytyy kokeilla jossain vaiheessa vähän löysempiä asetuksia.

Pyörä on hyvä ajettava eli taittuu vaivatta mutkiin ja ennen kaikkea on suoralla tiellä vakaa. Oletin laitetta vähän ”kiikkerämmäksi” etenkin tuulisella säällä, mutta laitteesta tuntuisi olevan myös hyväksi matkapyöräksi. Tosin plexi ohjaa ilmanpyörteet suoraan kypärän visiirin kohdille ja meteli on kypärässä ”kova”. Samoin pyörteet heiluttavat kypärää. Näihin auttaa jos nojautuu eteenpäin lähemmäs plexiä, mutta silloin ajoasento ei ole hyvä. Täytyy kokeilla säädellä plexin korkeutta ja kallistusta josko niistä olisi apua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s